Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll
Foto: Annika Legzdins Det blev DM-silver till MIK i damklassen över 4x100m med Ida, Josefin, Elise och Moa i laget.

Danderydsspelen med Stafett-DM

22 MAJ 2022 19:41
Fina insatser i helgen på Danderydsspelen som även inkluderade Stafett-DM. Från Mälarhöjden hade vi glädjande fyra lag till start i stafett-DM och även många deltagare i individuella grenar i flera olika åldersklasser. Kolla in alla resultaten här.
  • Uppdaterad: 22 MAJ 2022 19:41

Danderydsspelen med Stafett-DM

I helgen gick Danderydsspelen som även inkluderade distriktsmästerskap i Stafett för Stockholms och Gotlands Friidrottsförbund. Från Mälarhöjden hade vi hela fyra lag till start i stafett-DM och även många deltagare i individuella grenar i flera olika ålderklasser.

Våra duktiga aktiva bjöd på många fina insatser och vassa resultat under helgens tävlingar. Alla våra stafettlag tog pinnen i mål utan missöden. Sammanfattningsvis imponerade vi med en sjätteplats, en sjundeplats, en åttondeplats i PF15-klasserna samt ett DM-silver för våra juniortjejer som ställde upp i damklassen.

I de individuella tävlingarna fick vi se ett flertal nya personliga rekord, finalplatser och fina resultat. Bland annat blev det ett guld till Wilma Herranen i F15 höjd. Wilmas segerresultat skrevs till 1,56. I P15-klassen hade vi flera aktiva som bjöd på fina resultat. I stavhopp t ex blev det nya personliga rekord för alla våra deltagare Malte Vejbrink, Samuel Härkegård Wulff, Jakob Melén och Viktor Melén. I P15 80m hade vi Theodor Dauner som tog sig till final, och persade i finalen med tiden 11,06. Utöver detta ett flertal vassa insatser i många olika grenar av våra starka Mälarhöjdare. Kolla in samtliga resultat på länken nedan.

Resultat Danderydsspelen med Stafett-DM 2022

Wilma Herranen
Wilma tog hem segern i F15 höjd med ett hopp över 1,56.


Vi fick se riktigt vassa insatser från flera av våra Mälarhöjdare under helgens tävlingar.

Fler bilder från helgens tävlingar på vår Facebooksida - https://www.facebook.com/MIKfriidrott/

Skribent: Nyhetsredaktionen MIK Friidrott
E-post: Adressen Gömd

SocialaMedier

 

Postadress:
Mälarhöjdens IK Friidrottsförening - Friidrott
c/o Mats Lindroos, Gamla Södertäljevägen 136 a
14170 Segeltorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: friidrott@malarhojde...

Se all info