Hoppa till sidans innehåll
Foto: Louise Zettergren

Starka insatser i Haninge Open

30 MAR 2019 18:30
På lördagen den 16 mars gick Haninge Open i Torvalla Sporthall. Mälarhöjden hade ett starkt lag på plats från 2011-gruppen som bjöd på fina insatser och många bra resultat. Kolla in alla resultaten nedan!
  • Uppdaterad: 30 MAR 2019 18:30

På lördagen den 16 mars gick Haninge Open i Torvalla Sporthall. Mälarhöjden hade ett starkt lag på plats från 2011-gruppen som bjöd på fina insatser och många bra resultat. Flera av resultaten räckte hela vägen upp på pallen.

I F8-klassen guld till Julia Zettergren i Spjut Precisionskast samt silver i längdhopp med resultatet 3,06. Julia tog också brons i kula med resultatet 4,23 och en fin silverplats i mångkampen då alla insatser räknades ihop. Även Thelma Verdier hade en kanondag med guld i Kula efter en stöt på 4,41 samt brons i Spjut och brons i mångkampstävlingen. Emilia Keding tog ett fint brons i längdhoppet med resultatet 2,77.

I P8-klassen blev det tre sköna guld till Milian Ssempasa Almgard som vann längdhoppet med resultatet 3,44 och kulan med resultatet 4,99. Det blev även guld i mångkampen efter att alla poäng räknats ihop. Det blev också medalj till Philip Dauner som tog bronset i längdhoppet med resultatet 2,77.

Utöver detta fick vi också se många fina resultat, nya pers och framskjutna placeringar av våra övriga 2011-or på plats. Kolla in samtliga resultat på länken nedan. Snyggt jobbat allihop!

Resultat Haninge Open 2019

Skribent: MIK Friidrott - Nyhetsredaktionen
Epost: Adressen Gömd

SocialaMedier

 

Postadress:
Mälarhöjdens IK Friidrottsförening - Friidrott
c/o Mats Lindroos, Gamla Södertäljevägen 136 a
14170 Segeltorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: friidrott@malarhojde...

Se all info