Hoppa till sidans innehåll
Patrick i diskusringen (arkivbild).

Dubbla medaljer på veteran-SM

27 AUG 2021 15:25
Det blev dubbla silvermedaljer till Mälarhöjden och coach Patrick när veteran-SM avgjordes på Öland i helgen. Två medaljer på två grenstarter och fina resultat i diskus och vikt.
  • Uppdaterad: 27 AUG 2021 15:25

I helgen den 20-22 augusti gick årets SM i friidrott för veteraner. Tävlingarna avgjordes på Öland och arrangerades av Högby IF.

Det såg länge ut som om det inte skulle bli något veteran-SM i år pga Corona, men i mitten på juli kom beskeded att tävlingarna skulle bli av på Öland. Trots kort varsel kom det hela 439 deltagare som tillsammans gjorde drygt 1300 starter. På både dam och herrsidan fanns det anmälda upp till 85-89 års klassen. Totalt fanns 136 klubbar representerade på årets mästerskap.

Från Mälarhöjden hade vi Patrick Lindfors till start. Patrick som är vår huvudtränare gällande kastgrenarna i vår förening visade att han inte bara kan lära ut kast utan även prestera själv på högsta nivå.

I årets veteran-SM ställde han upp i diskus och viktkastning. Patrick lyckades försvara sitt silver i vikt från senaste VSM när han med resultatet 15,50 knep andraplatsen och silvermedaljen i M50-klassen.

Andra medaljen kom i diskus och även den blev ett silver efter ett imponerande kast på 40,71 meter.

Det hade säkert kunna bli ett par medaljer till om det inte varit så att Patrick efter fredagen hastade vidare till Linköping för att coacha några av sina juniorer till en trave medaljer på junior-SM. Stort grattis Patrick till en strålande helg med imponerande resultat!

Resultat Veteran-SM 2021

Skribent: Nyhetsredaktionen MIK Friidrott
E-post: Adressen Gömd

SocialaMedier

 

Postadress:
Mälarhöjdens IK Friidrottsförening - Friidrott
c/o Mats Lindroos, Gamla Södertäljevägen 136 a
14170 Segeltorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: friidrott@malarhojde...

Se all info