Hoppa till sidans innehåll
Foto: SVT

Elise på SM i Borås

01 SEP 2021 16:54
Elise Legzdins var på plats i Borås i helgen då SM i Friidrott avgjordes på Ryavallen. Elise ställde upp på 100m och 200m där hon efter bra lopp bärgade fina placeringar till Mälarhöjdens IK!
  • Uppdaterad: 01 SEP 2021 16:54

SM Friidrott 2021

I helgen den 27-29 augusti gick SM i Borås. Stora delar av svensk friidrottselit fanns på plats och trots lite halvdåligt väder bjöds publiken på många fina resultat och riktigt bra friidrott.

Från Mälarhöjden hade vi vår junior Elise Legzdins på plats som ställde upp på 100m och 200m. Elise som haft en lite stökig säsong och inte kunnat träna på för fullt lyckades inte komma ner på samma fina tider som förra sommaren. Men hon gjorde ändå två riktigt bra lopp under helgen i Borås.

På fredagen gick 100m och där blev det elfteplats i totalsammanställningen med tiden 12,62. På söndagen var det sedan dags för 200m och där slutade Elise femma i sitt heat med tiden 26,18. Det räckte till en imponerande tiondeplats i totalsammanställningen. En bra bit ifrån pers, men ändå fina resultat av Elise. För er som inte kunde vara på plats i Borås så finns tävlingarna att se på SVT Play.

För Elise del var detta sista tävlingen i Sverige på ett tag. Nu bär det av till USA för universitetsstudier och collegefriidott. Elise har skrivit på för Rider University (New Jersey) som tillhör divisionen NCAA Division1 och tävlar i Metro Atlantic Athletic Conference. 

Resultat SM Friidrott 2021 - https://2021.smfriidrott.com/resultat/

Elise Legzdins

Skribent: Nyhetsredaktionen MIK Friidrott
E-post: Adressen Gömd

SocialaMedier

 

Postadress:
Mälarhöjdens IK Friidrottsförening - Friidrott
c/o Mats Lindroos, Gamla Södertäljevägen 136 a
14170 Segeltorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: friidrott@malarhojde...

Se all info