Hoppa till sidans innehåll

Fina framgångar i Lilla Hammarbyspelen

13 MAR 2018 20:39
Silverpokal, guld och brons samt massor av fina insatser och vassa prestationer. Det blev resultaten när Mälarhöjden ställde upp med ett stort och starkt lag i Lilla Hammarbyspelen i Sätrahallen i söndags!
  • Uppdaterad: 13 MAR 2018 21:40

I söndags den 11 mars gick Lilla Hammarbyspelen i Sätra Friidrottshall. Tävlingen som arrangeras av Hammarby Friidrott är en mångkampstävling med fyra grenar för åldersklasserna PF10-11 år. De fyra grenarna är kort häck, längdhopp, kula samt 400 meter. Mälarhöjden hade i år ett stort lag på plats och tillsammans gjorde våra aktiva över 100 grenstarter. Vi fick under tävlingen se många fina prestationer och många nya personliga rekord. Några räckte dessutom ända upp till pallen.

I P11 kula blev det ett brons till Theodor Huhta med resultatet 8,20. Theodor slutade sedan på en total trettondeplats i mångkampen. Olle Willner gjorde flera fina insatser med bl a en femteplats i kula och slutade på en total femteplats i mångkampen. Även Elliot Lindqvist slutade på en topp 10-placering i mångkampen.

I F10-klassen blev det guld till Ester Wikfeldt i längdhoppet. Esters segerhopp mättes till 3,86 vilket även var ett nytt PB med åtta centimeter.  Ester gjorde ocksåett fint häcklopp och med pers även i kula och på 400m så räckte det resultatmässigt till en imponerande silverplats i mångkampen. I det stora startfältet på hela 45 tjejer i F10-klassen hade vi flera framskjutna placeringar i mångkampen. Förutom Esters silver blev det bl a en åttondeplats för Judit Hagerfors, en fjortondeplats för Noam Akiwumi samt en femtondeplats för Ofelia Theofilaktou.

Utöver detta fick vi även se många andra bra resultat och nya pers från Mälarhöjdens aktiva. Kolla in samtliga resultat samt mångkampsresultat på länkarna nedan.

Resultat Lilla Hammarbyspelen 2018

Mångkampsprotokoll Lilla Hammarbyspelen 2018

 

Ester Wikfeldt
Ester på pallen efter mångkampen tillsammans med Fanny Szalkai från Spårvägen och Leona Molin från Hammarby.

Skribent: Nyhetsredaktionen MIK Friidrott
Epost: This is a mailto link

SocialaMedier

 

Postadress:
Mälarhöjdens IK Friidrottsförening - Friidrott
c/o Mats Lindroos, Gamla Södertäljevägen 136 a
14170 Segeltorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: friidrott@malarhojde...

Se all info