Hoppa till sidans innehåll
Ida hade en fin helg med guld i stafett-DM på lördagen och här ovan guld på 5km i Tullingeloppet.

Fina framgångar i Tullingeloppet

12 OKT 2019 12:19
I söndags gick Tullingeloppet och Mälarhöjden hade många deltagare på plats som bjöd på starka insatser och fina resultat. Dessutom samlade vi ihop till sex medaljer varav tre guld, ett silver och två brons. En strålande insats!
  • Uppdaterad: 12 OKT 2019 12:19

I söndags den 6 oktober gick Tullingeloppet i trevlig terräng kring Brantbrinks IP i Tullinge. Årets lopp var det 42:a Tullingeloppet genom tiderna och som vanligt drog denna tävling stora startfält i alla åldersklasser. Från Mälarhöjden ställde vi upp med imponerande 52 stycken deltagare. Vi fick se många starka insatser och många fina resultat. Några räckte till och med upp på pallen.

I F15-klassen blev det guld till Ida Grimheden. Ida som tog guld på terräng-DM dagen innan visade fortsatt stark form och tog guldet även denna dag. Banan för femtonåringarna var 5 km och Idas segertid blev 22,00.

I F11-klassen blev det dubbelt MIK på pallen med Lily Kylefjord på silverplats och Elodie Öhlin på bronsplats. Lilly sprang 2,5 km-slingan på 12,20 och Elodie gick i mål på 12,33.

Även i F9-klassen blev det dubbelt MIK på pallen. Här hade vi Julia Zettergren som var snabbast av alla och tog guldet. F9-klasssen över 1,5 km blev en riktigt rafflande tillställning och avgjordes i en spännande spurtstrid. Julias segertid skrevs till 6,27. Thelma Verdier gick in på tredjeplats med tiden 6,30. Snyggt jobbat tjejer!

I P7-klassen kom ytterligare ett guld till Mälarhöjden genom Herman Axelsson. Sjuåringarna sprang en bana på 750m och Hermans segertid blev 3,27.

Utöver detta fick vi som sagt många fler fina resultat och starka prestationer från våra duktiga aktiva, både barn, ungdomar och seniorer. Kolla in alla resultat på länken nedan.

Resultat Tullingeloppet 2019

Skribent: Fredrik Wikfeldt
E-post: Adressen Gömd

SocialaMedier

 

Postadress:
Mälarhöjdens IK Friidrottsförening - Friidrott
c/o Mats Lindroos, Gamla Södertäljevägen 136 a
14170 Segeltorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: friidrott@malarhojde...

Se all info