Hoppa till sidans innehåll

Fina insatser på Scandic Indoor

01 FEB 2018 21:04
Det blev dubbelt Mälarhöjden på pallen i F15 stavhopp när Scandic Indoor Games avgjordes i Huddinge i helgen. Guld till Moa Skagerlund och silver till Maja Thodenius. Det blev också ett silver till Josefin Wikfeldt i F16 på 60 meter.
  • Skapad: 01 FEB 2018 21:04

I helgen den 26-28 januari gick Scandic Indoor Games i Storängshallen i Huddinge. Mälarhöjden hade ett litet men starkt lag på plats och vi fick se flera fina insatser och bra resultat.

I F15 stav blev det en strålande dubbelseger till Mälarhöjdens genom Moa Skagerlund och Maja Thodenius. (Bilden ovanför). Båda klarade 2,74 – men Maja hade en rivning mer på den höjden så guldet gick till Moa denna gång och Silver till Maja. Emelie Beckman från Hässelby SK tog bronset med resultatet 2,54. Resultatet 2,74 är ett respektingivande och tar dem upp till sjätte plats på årsbästalistan i F15 stav. Vi ser fram emot ett spännande ungdoms-SM som går i Växjö i mars.

I F16 60m blev det silver till Josefin Wikfeldt som gjorde säsongsdebut på 60m efter lite småskador och förkylningar. Tiden i mål blev 8,15 och var endast två hundradelar från guldet som gick till Draina Kintu från Hellas FK. Josefin var nöjd med insatsen men lovar att det kommer gå ännu fortare senare i vår. Precis som för Moa och Maja så är det USM i Växjö som är inomhussäsongens huvudmål för Josefin.

I F11-klassen hade vi Judith Nielsén till start. Judith hade en bra dag på tävlingsbanorna och vann sitt heat på 60m med tiden 9,47. I finalen gick det något långsammare och tiden 9,49 räckte till en fin sjätteplats. Judith gjorde även ett bra längdhopp där hon slutade sexa med resultatet 3,81.

Resultat Scandic Indoor Games 2018

Skribent: Nyhetsredaktionen MIK Friidrott
Epost: Adressen Gömd

SocialaMedier

 

Postadress:
Mälarhöjdens IK Friidrottsförening - Friidrott
c/o Mats Lindroos, Gamla Södertäljevägen 136 a
14170 Segeltorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: friidrott@malarhojde...

Se all info