Hoppa till sidans innehåll

Fin utdelning på Stora Turebergskastet

30 MAJ 2018 22:56
Våra äldre kastare bjöd publiken på fina insatser i helgen med flera nya personliga rekord och dessutom lite skönt medaljskrammel då Stora Turebergskastet gick av stapeln på Edsbergs sportfält i Sollentuna.
  • Uppdaterad: 30 MAJ 2018 22:57

I helgen 26-27 maj gick Stora Turebergskastet på Edsbergs sportfält. Arrangör var Turebergs Friidrottsklubb och tävlingen lockade många kastare. Från Mälarhöjden hade vi ett litet men starkt lag på plats och vi fick se många fina kast och flera rejäla ökningar i personliga rekord. Dessutom blev det 5 fina pallplatser.

August Schmidt tog brons i P15 diskus efter att ha skickat iväg redskapet 40,22 meter. Ett nytt pers och ett riktigt bra kast. August tog också brons i P15 kula efter en stöt på 11,19.

Alba Lindfors tog silver i F19 spjut efter en jämn serie med två kast över 28 meter. Silverresultatet skrevs till 28,61.

Alexandra Karlsson slog också till med ett personligt rekord då hon i F15 diskus fick iväg ett kast på 25,02. Ett resultat som räckte till en bronsmedalj. Alexandra slutade också fyra i slägga med resultatet 38,52.

Ingrid Hammarberg tog brons i F15 slägga efter en bra serie med flera långa kast. Ingrids längsta kast kom i tredje omgången och skrevs till 39,75.

Även Anton Harryson gjorde en bra tävling på Edsbergs sportfält med bl a en fjärdeplats i P17 kula. Kolla in samtliga resultat på länken nedan.

Resultat Stora Turebergskastet 2018

 


Alexandra på pallen efter en fin diskustävling.

 


Ingrid gjorde en bra släggtävling och tog bronset.

 

Skribent: Nyhetsredaktionen MIK Friidrott
Epost: Adressen Gömd

SocialaMedier

 

Postadress:
Mälarhöjdens IK Friidrottsförening - Friidrott
c/o Mats Lindroos, Gamla Södertäljevägen 136 a
14170 Segeltorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: friidrott@malarhojde...

Se all info