Hoppa till sidans innehåll

Friidrottsfest på Sollentunavallen

13 JUN 2021 22:32
Det var härlig stämning på Sollentunavallen och massor av friidrottsstjärnor på plats då Sollentuna GP gick av stapeln med publik på läktarna och stålande väder. Från Mälarhöjden hade vi Josefin Wikfeldt till start i damernas b-heat på 100m.
  • Uppdaterad: 13 JUN 2021 22:32

Sollentuna GP 2021

Idag den 13 juni gick Folksam Grand Prix-tävlingen Sollentuna GP på Sollentunavallen. Det blev en härlig friidrottskväll med fantastiskt väder, och massor av friidrottsstjärnor på plats och till och med publik på läktarna för första gången på länge. En stor del av svensk friidrottselit var där med bland andra Daniel Ståhl, Simon Pettersson, Angelica Bengtsson, Andreas Kramer, Fanny Roos, och Thobias Montler samt ett antal internationella friidrottare på högsta nivå. Vi fick se många fina resultat under kvällen. 

Från Mälarhöjden hade vi Josefin Wikfeldt till start på damernas 100m. Hon sprang i B-heatet mot fint nationellt motstånd. Josefin som tagit studenten i veckan hade inte sin bästa dag men gjorde ändå ett skapligt lopp och gick i mål som sexa med tiden 12,83. Snyggt jobbat!

Resultat Sollentuna GP 2021 - friidrott.elitetiming.se/live/resultatlista.php

Allt om Folksam Grand Prix - Sollentuna GP 2021 (folksamgp.se)

Se loppet från TV-sändningen på Friidrottskanalen. Damernas b-heat 100m börjar 07:35:40 in i sändningen - https://friidrottskanalen.solidtango.com/live/combined-events-challenge-dag-2?utm_campaign=promo&utm_medium=email&utm_source=promo

Skribent: Nyhetsredaktionen MIK Friidrott
E-post: Adressen Gömd

SocialaMedier

 

Postadress:
Mälarhöjdens IK Friidrottsförening - Friidrott
c/o Mats Lindroos, Gamla Södertäljevägen 136 a
14170 Segeltorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: friidrott@malarhojde...

Se all info