Hoppa till sidans innehåll

Guld i veteran-SM i kastmångkamp

12 SEP 2017 16:40
Det blev guld på veteran-SM i kastmångkamp i Bottnaryd i lördags när Patrick Lindfors var på plats för att tävla i grenarna slägga, kula, diskus, spjut och vikt. En strålande avslutning på en guldkantad säsong för vår kastexpert från MIK!
  • Uppdaterad: 12 SEP 2017 16:42

I lördags den 9 september gick veteran-SM i kastmångkamp i Bottnaryd strax väst om Jönköping. På uppdrag av Svenska FIF:s Veterankommitté arrangerade Bottnaryds IF tävlingarna på Bottnaryds IP. Kastmångkampen innehöll grenarna slägga, kula, diskus, spjut och vikt. Från Mälarhöjdens IK hade vi Patrick Lindfors på plats för att försvara klubbens färger i tufft nationellt motstånd.

Patrick, som ställde upp i M45-klassen gjorde en strålande tävling med många fina resultat. Bland annat blev det grenseger i slägga och kula med resultaten 39,16 respektive 11,29.

I diskus och vikt blev det en andraplats med resultaten 33,54 respektive 11,51. I spjut blev det en tredjeplats i grenen för Patrick efter ett längsta kast på 32,60.

Totalt summerade dessa resultat ihop till 3090 poäng. Ett resultat som räckte till seger och SM-guld till Patrick. Ola Roos från Mölndals AIK tog silver med 3025 poäng och bronset i klassen gick till Robert Fabian från Herrljunga SK som slutade på 2871 poäng.

En snygg avslutning på en strålande säsong för Patrick. Stort grattis!

Resultat VETERAN-SM I KASTMÅNGKAMP 2017

Skribent: Sportredaktionen MIK Friidrott
Epost: Adressen Gömd

SocialaMedier

 

Postadress:
Mälarhöjdens IK Friidrottsförening - Friidrott
c/o Mats Lindroos, Gamla Södertäljevägen 136 a
14170 Segeltorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: friidrott@malarhojde...

Se all info