Hoppa till sidans innehåll

Härlig stämning på Mälarhöjdsloppet

28 MAJ 2017 16:12
I lördags den 20 maj gick Mälarhöjdsloppet av stapeln i skönt sommarväder och med rekordstort deltagande. Stämningen var på topp och publiken längs banan fick se många starka löpare i alla olika åldrar på tre olika sträckor!
  • Skapad: 28 MAJ 2017 16:12

I lördags den 20 maj gick Mälarhöjdsloppet av stapeln i skönt sommarväder och med rekordstort deltagande. Från och med i år är loppet ett samarrangemang mellan Mälarhöjdens IK fotboll och Mälarhöjdens IK friidrott. Precis som förra året låg start och mål i Spårvagnsparken längs Hägerstensvägen mellan Mälarhöjdens T-bana och Storsvängen. I årets upplaga kunde man välja på sträckorna 1,3 km , 5 km och 10 km. Barn- och undomsklasserna tävlade på 1,3 km och de övriga sträckorna var öppna för alla åldrar. Loppet arrangeras samtidigt med Mälarhöjdsfesten och mycket folk var på plats för att deltaga i festen och heja på löparna. Överskottet från tävlingen tillfaller ungdomsverksamheten i de arrangerande föreningarna och ska vara en tillgång i Mälarhöjden IK’s fortsatta utveckling av ungdomsverksamheten.

Kolla in samtliga resultat på länken nedan. Extra kul att flera av pristagarna representerade arrangörsklubben Mälarhöjdens IK. Har du bilder från tävlingen, maila dem gärna till This is a mailto link så kan vi publicera dem här på webbsidan. 

Resultat Mälarhöjdsloppet 2017

Skribent: Fredrik Wikfeldt
Epost: Adressen Gömd

SocialaMedier

 

Postadress:
Mälarhöjdens IK Friidrottsförening - Friidrott
c/o Mats Lindroos, Gamla Södertäljevägen 136 a
14170 Segeltorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: friidrott@malarhojde...

Se all info