Hoppa till sidans innehåll

Ida och Theodor högst upp på pallen i Hammarbyspelen

13 FEB 2019 08:47
Ida Grimheden och Theodor Huhta visade bägge strålande form då Hammarbyspelen avgjordes i Sätra i helgen. Båda två bjöd på fina insatser och riktigt bra resultat. Dessutom belönades de med varsitt glänsande guld. Snyggt jobbat!
  • Uppdaterad: 13 FEB 2019 08:47

I helgen den 9-10 februari gick Hammarbyspelen i Sätra Friidrottshall. Det blev två dagars intensiva tävlingar med närmare 1800 starter, många tävlande på plats och stor publik. Från Mälarhöjden hade vi flera duktiga aktiva på plats som gjorde bra resultat och flera nya personliga rekord. Dessutom samlade vi ihop till tre medaljer varav två sköna guld och ett silver.

I P12-klassen blev det seger till Theodor Huhta. Theodor som vann förra helgen på Lilla Globengalan visade fortsatt god form och strålande teknik med trekiloskulan. Theodors segerstöt mättes till 9,59 viket var ett nytt PB och ett riktigt fint resultat. Nästa helg blir det DM i Sätrahallen för Theodor och det ser vi fram emot. Även Carl-Axel Falck och Gösta Nilsson levererade fina resultat och nya personliga rekord i denna roliga kultävling.

I F14-klassen blev det seger och guld till Ida Grimheden på 1000m. Ida gjorde ett bra lopp och en stark avslutning och gick i mål på 3:23,71. Även Ida kommer att vara med på DM nästa helg där hon ställer upp i flera grenar under både lördagen och söndagen. Bland annat 1000m. Det ser vi också fram emot.

Vi tog även hem en medalj till Mälarhöjden i herrklassen. Det var vår veteran och coach Patrick Lindfors som knep ett silver i viktkastning. Patricks resultat blev 12,25.

Utöver detta hade vi som sagt ett flertal Mälarhöjdare som bjöd på fina resultat och starka insatser. Kolla in samtliga resultat på länken nedan.

Resultat Hammarbyspelen 2019

 

Skribent: MIK Friidrott - Sportredaktionen
Epost: This is a mailto link

SocialaMedier

 

Postadress:
Mälarhöjdens IK Friidrottsförening - Friidrott
c/o Mats Lindroos, Bergsvägen 39
14171 Segeltorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: friidrott@malarhojde...

Se all info