Hoppa till sidans innehåll

Mälarhöjden och CRAFT i nytt samarbete

01 OKT 2017 12:52
Mälarhöjden Friidrott är stolta att presentera en helt ny klädkollektion med tävlings- och träningskläder i samarbete med CRAFT och Bareko Sport. Kolla in vår nya webbshop redan idag!
  • Uppdaterad: 01 OKT 2017 19:45

I veckan tecknades ett nytt kläd/sponsoravtal mellan Mälarhöjdens IK Friidrott, CRAFT och Bareko Sport. Styrelsen i MIK är stolta att presentera ett långsiktig samarbetsavtal där CRAFT levererar funktionella och snygga kläder för träning och tävling och Bareko Sport sköter logistik och administration med en mycket hög servicenivå. 

CRAFT Sportswear

CRAFT har med över fyrtio år av kontinuerlig produktutveckling skapat innovativa och funktionella idrottskläder av högsta klass och blivit ett av de ledande sportvarumärkena på marknaden idag. Under de senaste åren har CRAFT gjort en satsning på kläder för friidrott och är bl a leverantör till friidrottslandslaget. CRAFT kommer att leverera tävlingskläder och träningskläder med kvalitet, funktion och design som lever upp till de höga krav som MIK efterfrågat.

Bareko Sport

Bareko Sport i Huddinge är en leverantör vi arbetat med i många år tidigare. Bareko Sport blir vårt tryckeri, men framförallt kommer de ta hand om all logistik och administration kring beställningarna och sköta all kontakt med huvudlagret hos CRAFT. Bareko Sport levererar service som underlättar för oss. Beställningar och smidig betalning av kläder kan göras genom webshoppen, eller genom att prata med Bareko direkt via telefon, mail eller besök. I butiken i Huddinge finns alltid en provkollektion med en komplett stoleksstege för varje plagg. Vid beställning kan man välja att få varororna levererade eller hämta dem i butiken. Vi som medlemmar i MIK kan göra egna beställningar ev enskilda plagg, men Bareko tar också gärna gruppbeställningar om det finns behov.

(Klicka här för karta till Bareko Sport på Kommunalvägen 32 i Huddinge)

Bareko-dagen för MIK Friidrott 19/10 kl 10-20

Torsdagen den 19 oktober bjuder Bareko Sport in till MIK-dagen i sin butik. Denna dag håller butiken extraöppet på kvällen för Mälarhöjdens medlemmar som är välkomna under hela dagen från 10:00-20:00. Alla kläder från webshoppen finns i provstorlekar och det går bra att göra små enskilda beställningar eller större gruppbeställningar. Skulle ni missa denna dag går det att komma till Bareko Sport vilken annan dag som helst. Aktuella öppetider hittar ni alltid på webben - https://www.barekohuddinge.se/om-oss

Webbshoppen

Redan idag finns det möjlighet att beställa kläder i webbshoppen. Du hittar alltid webbshoppen genom att klicka på "Klubbkläder" i navigeringmenyn eller på direktlänken: https://www.barekohuddinge.se/klubbshop/malarhojdens-ik-friidrott/

 

MIK Friidrott webbshopI webbshoppen kan alla medlemmar och föräldrar enkelt beställa och betala nya kläder.

Skribent: Styrelsen MIK Friidrott
Epost: Adressen Gömd

SocialaMedier

 

Postadress:
Mälarhöjdens IK Friidrottsförening - Friidrott
c/o Mats Lindroos, Bergsvägen 39
14171 Segeltorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: friidrott@malarhojde...

Se all info