Hoppa till sidans innehåll

Många debutanter tog Första Chansen

20 NOV 2019 10:14
I helgen gick inomhussäsongens första tävling i Stockholmsområdet då Första Chansen avgjordes i Huddinge. Mälarhöjden hade ett stort lag på plats med tävlingssugna aktiva som vill ta säsongens första chans att få testa på formen.
  • Uppdaterad: 20 NOV 2019 10:14

I helgen den 16-17 november gick tävlingen Första Chansen i Storängshallen i Huddinge. Första Chansen som arrangeras av Huddinge AIS är öppen för startande i åldrarna 8-13 år och det är en av inomhussäsongens allra första tävlingar. 

Årets tävling lockade som vanligt stora startfält och från Mälarhöjden hade vi många aktiva på plats som ville ta första chansen att prova på formen och äntligen få tävla igen. Dessutom hade vi ett gäng debutanter, bl a från 2012-gruppen som bjöd på strålande insatser. 

Nytt för kommande säsong är att barn upp till 11 år inte erhåller någon placering enligt de nya regler som införs från 2020. Läs mer om de nya reglerna här: https://www.friidrott.se/barn-ungdom/barntavling/intro.aspx. Dock finns individuella resultat i tävlingens resultatlista för den som vill komma ihåg sitt resultat och försöka slå det vid nästa tävling. 

För 12 år och uppåt erhåller de aktiva resultat och medaljer till de tre främsta i varje gren, precis som tidigare. För Mälarhöjden blev det en medalj i helgen och den kom i F13-klassen där vi hade Judith Nielsén till start på 60m. Judith vann sitt försk med tiden 8,71. I finalen putsade hon den tiden med 11 hundradelar då hon gick i mål på 8,60. En tid som räckte till en fin silvermedalj och en lovande start på säsongen. 

Resultat Första Chansen 2019

 

 

Skribent: Nyhetsredaktionen MIK Friidrott
E-post: Adressen Gömd

SocialaMedier

 

Postadress:
Mälarhöjdens IK Friidrottsförening - Friidrott
c/o Mats Lindroos, Gamla Södertäljevägen 136 a
14170 Segeltorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: friidrott@malarhojde...

Se all info