Hoppa till sidans innehåll

Medaljer, pers och fina debuter för 09-gruppen på Björknässpelen

02 SEP 2018 22:00
I lördags den 1 september gick Björknässpelen i Nacka. Från Mälarhöjden hade vi ett stort och starkt gäng med 09:or som bjöd på fina prestationer och många nya personliga rekord.
  • Uppdaterad: 02 SEP 2018 22:03

MIKs 2009-grupp hade ett stort lag på plats på Björknässpelen i Nacka den 1 september. Ett drygt dussin tävlande tjejer och killar stod för härliga prestationer både individuellt och i lag.

 

Allra bäst gick det för Norma Roos Lund (bilden) som tog silver i F9 600 meter och Amina Boughamni som knep bronset i visselspjut F9. Flera tjejer och killar gjorde sin första tävling och så gott som alla slog till med pers i någon av grenarna 60 meter, 600 meter, längdhopp och visselspjut. Samuel Härkegård Wulff var snubblande nära pallen med en fjärdeplats i visselspjut. Klara Rydberg gick till final på 60 meter i sin första tävling och Livia Beijer fick en fin femteplats i längdhopp.

 

MIK ställde dessutom upp med två mixade lag på kurirstafett 6x50 meter. Konkurrensen var tuff och lagen slutade på plats 4 och 5. MIK var dock enda klubb som fick ihop två lag!

 

Alla resultat finns på länken nedan:

http://idrottonline.se/HellasFriidrottsklubb-Friidrott/Arrangemang/bjorknasspelen/Resultat/Resultat2018/

Skribent: Åsa Härkegård
Epost: Adressen Gömd

SocialaMedier

 

Postadress:
Mälarhöjdens IK Friidrottsförening - Friidrott
c/o Mats Lindroos, Gamla Södertäljevägen 136 a
14170 Segeltorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: friidrott@malarhojde...

Se all info