Hoppa till sidans innehåll

Nära final på Stafett-SM

30 MAJ 2018 22:40
I helgen gick Stafett-SM i Göteborg. Mälarhöjden hade ett lag i F17-klassen som bjöd på strålande löpning. En överväxling med några centimeters marginal var allt som skiljde laget från en plats i finalen. Nästa gång blir det revanch!
  • Uppdaterad: 30 MAJ 2018 22:46

I helgen den 26-27 maj gick stafett-SM (SM-JSM-USM-VSM i stafettlöpning) på traditionsrika Slottsskogsvallen i Göteborg. Tävlingarna samarrangerades av Mölndals AIK, Sävedalens AIK, Ullevi/Utby, Ullevi/Vikingen samt Örgryte IS och avgjordes i strålande solsken och högsommarvärme.

Mälarhöjden hade ett lag på plats i F17-klassen på 4x100m. Laget bestod av Maja Thodenius, Emelie From Hoppeler, Elise Legzdins och Josefin Wikfeldt. Även Nora Olofsson var med som viktig reserv. Tjejerna gjorde en fin insats i försöken med mycket bra löpning och flera fina växlar. Dock blev det en överväxling och därmed diskning efter målgång. Tiden i mål var så pass bra att den hade räckt till finalplats om de inte blivit diskade. Det tar vi med oss till nästa år då de har åldern inne för F17-klassen och då stafett-SM går på Stockholms Stadion. Det ser vi fram emot!

Resultat Stafett-SM 2018

Skribent: MIK Friidrott Nyhtesredaktionen
Epost: Adressen Gömd

SocialaMedier

 

Postadress:
Mälarhöjdens IK Friidrottsförening - Friidrott
c/o Mats Lindroos, Gamla Södertäljevägen 136 a
14170 Segeltorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: friidrott@malarhojde...

Se all info