Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Nu öppnar vi kön för alla 7-åringar

08 MAR 2022 16:40
Senare under våren kommer vi dra igång våra första träningsgrupper för barn födda 2015. Nu har vi öppnat för anmälan och vi välkomnar alla 7-åringar som vill testa på friidrott under lekfulla former. Anmäl er redan idag!
  • Uppdaterad: 08 MAR 2022 16:40

Nu är kön öppen!

Har du ett barn som är född 2015 och vill prova på friidrott? Nu har vi officiellt öppnat upp kölistan för barn födda 2015. Alla barn är välkomna, inga förkunskapskrav behövs. Barnen får prova på och träna friidrottens alla grenar under lekfulla och lättsamma former. Målet är att ha kul och få röra på sig!

Är du intresserad av att ställa upp som tränare, hjälptränare eller administratör ges ditt barn normalt förtur i kön. Meddela ditt intresse av att hjälpa till genom att skicka ett mail till This is a mailto link med ditt eget och ditt barns namn.

Vad händer sen?

Vi kommer att dra igång träningsgruppen under april/maj. Detta för att gruppen ska vara i gång efter sommarlovet då tränarutbildningar drar igång. Du blir informerad via den mailadress som du angett när du ställt ditt barn i kö. Om du byter mailadress är det viktigt att du meddelar detta.

Läs mer och anmäl dig här -->

Skribent: MIK Friidrott
E-post: Adressen Gömd

SocialaMedier

 

Postadress:
Mälarhöjdens IK Friidrottsförening - Friidrott
c/o Mats Lindroos, Gamla Södertäljevägen 136 a
14170 Segeltorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: friidrott@malarhojde...

Se all info