Hoppa till sidans innehåll

Nu öppnar vi kön för barn födda 2013

10 APR 2020 16:40
Har du ett barn som är född 2013 och vill prova på friidrott? Nu har vi officiellt startat kölistan för barn födda 2013. Här hittar du mer info om när gruppen startar och hur du anmäler dig.
  • Uppdaterad: 11 APR 2020 10:10

Nu är kön öppen!

Har du ett barn som är född 2013 och vill prova på friidrott? Nu har vi officiellt öppnat upp kölistan för barn födda 2013. Alla barn är välkomna, inga förkunskapskrav behövs. Barnen får prova på och träna friidrottens alla grenar under lekfulla och lättsamma former. Målet är att ha kul och få röra på sig!

Är du intresserad av att ställa upp som tränare, hjälptränare eller administratör ges ditt barn normalt förtur i kön. Meddela ditt intresse av att hjälpa till genom att skicka ett mail till This is a mailto link med ditt eget och ditt barns namn.

Vad händer sen?

Vi kommer att dra igång träningsgruppen under april/maj. Detta för att gruppen ska vara i gång efter sommarlovet då tränarkurser drar igång. Du blir informerad via den mailadress som du angett när du ställt ditt barn i kö. Om du byter mailadress är det viktigt att du meddelar detta.

Läs mer och anmäl dig här -->

Skribent: Nyhetsredaktionen MIK Friidrott
E-post: Adressen Gömd

SocialaMedier

 

Postadress:
Mälarhöjdens IK Friidrottsförening - Friidrott
c/o Mats Lindroos, Gamla Södertäljevägen 136 a
14170 Segeltorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: friidrott@malarhojde...

Se all info