Hoppa till sidans innehåll

Premiär för Mälarhöjdskastet

05 MAJ 2020 15:31
Stämningen var på topp när nya tävlingen Mälarhöjdskastet hade premiär igår kväll på Sätra kastplan. Tävlingssugna ungdomar och juniorer fick chansen att testa på formen i diskus och slägga och vi fick se många långa kast och glada leenden!
  • Uppdaterad: 05 MAJ 2020 15:31

Äntligen tävlingsdags!

Så här i dessa märkliga Corona-tider är det inte lätt att få till något tävlande. Men kastgruppen i Mälarhöjden tog saken i egna händer och arrangerade med kort varsel tävlingen Mälarhöjdskastet.

Tävlingen hade i år ingen officiell inbjudan utan var öppen för de grupper från Mälarhöjden, Spårvägen, Hammarby och Hanviken som brukar träna på Sätra IP och Sätra Kastplan. Årets premiärtävling avgjordes på måndagskvällen och grenprogrammet innehöll diskus och slägga för klasserna PF15-PF19.

Totalt hade vi 14 deltagare på plats som visade stor tävlingsglädje och bjöd på många fina kast i den lite kyliga, men regnfria majkvällen. Tyvärr fick tävlingarna avgöras utan publik men en handfull funktionärer och coacher fick glädjas åt långa kast och ett par nya personliga rekord. Eventuellt blev det också ett par klubbrekord.

Sammanfattningsvis en rolig kväll med friidrott på hög nivå på Sätra kastplan. Det var också en lysande premiär för Mälarhöjdskastet. En tävling vi hoppas få återse i lite större skala nästa gång då vi förhoppningsvis inte behöver tänka så mycket på social distansering.

Resultat Mälarhöjdskastet 4 maj 2020

 

Mälarhöjdskastet
Coronagruppbild på några av släggkastarna. :-)

Skribent: Nyhetsredaktionen MIK Friidrott
E-post: Adressen Gömd

SocialaMedier

 

Postadress:
Mälarhöjdens IK Friidrottsförening - Friidrott
c/o Mats Lindroos, Gamla Södertäljevägen 136 a
14170 Segeltorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: friidrott@malarhojde...

Se all info