Hoppa till sidans innehåll

Rapport från Brommaspelen

17 SEP 2021 11:12
Mälarhöjden hade ett stort lag på plats på anrika Stockholms Stadion då Brommaspelen gick av stapeln i söndags. Det blev en härlig avslutning på tävlingssäsongen med många starka insatser och fina resultat.
  • Uppdaterad: 17 SEP 2021 11:12

Fina framgångar på Stadion

I söndags den 12 september arrangerades Brommaspelen på anrika Stockholm Stadion. Som vanligt blev det en stor tävling med nästan 500 deltagare som tillsammans genomförde över 1100 starter.

Från Mälarhöjden hade vi ett stort gäng med deltagare i 9-13 års-klasserna samt även en junior i damklassen och en veteran i herrklassen. Stämningen var som så ofta på topp på denna fantastiska friidrottsarena och även vädret var riktigt trevligt denna septembersöndag.

Våra Mälarhöjdare bjöd under dagen på många fina insatser och många vassa resultat. Bland de yngre blev det också många nya personliga rekord, och bland de äldre var det pallplaceringar och medaljer både på dam- och herrsidan.

Brommaspelen är en av de sista utomhustävlingarna i Stockholmsregionen och för många av våra aktiva är nu årets tävlingssäsong slut. Nu väntar lite skön vila för en del och sedan en lång och härlig uppbyggnadsperiod innan vi börjar ladda för en spännande inomhussäsong, med bl a en nyrenoverad Sätrahall där vi ser fram emot många roliga tävlingar i vinter!

Resultat Brommaspelen 2021 – Observera att inga resultat publiceras digitalt i åldersklasserna F/P9, F/P10 och F/P11.

 

Skribent: Nyhetsredaktionen MIK Friidrott
E-post: Adressen Gömd

SocialaMedier

 

Postadress:
Mälarhöjdens IK Friidrottsförening - Friidrott
c/o Mats Lindroos, Gamla Södertäljevägen 136 a
14170 Segeltorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: friidrott@malarhojde...

Se all info