Hoppa till sidans innehåll
Foto: Fredrik Wikfeldt

Rapport från veckans tävlingar

20 AUG 2018 20:44
I veckan som gick avgjordes tre tävlingar i Stockholm. Mälarhöjden hade deltagare i alla tre och vi fick se flera fina resultat och dessutom några sköna pallplatser. Här kommer en kort rapport.
  • Uppdaterad: 20 AUG 2018 20:45

I tisdags den 14 augusti på kvällen gick Hammarby Sommarspel på Enskede IP.  Mälarhöjden hade tre ungdomar till start i seniorklassen på 100m. Josefin Wikfeldt sprang i damernas final där hon slutade på en silverplats med tiden 12,86. Leo Raksanyi och Felix Olofsson startade i samma försöksheat herrklassen och det blev ett jämnt heat. Leo slutade trea med tiden 12,66 och Felix fyra strax bakom med tiden 12,91.

Resultat Hammarby Sommarspel 2018

 

I torsdags kväll den 16 augusti gick Viking Line-spelen på idylliska Källbrinks IP i Huddinge. Även här blev det en medalj till Josefin Wikfeldt efter ett bra 100m-lopp i damklassen. Josefins tid i mål blev 12,62 i den sköna sommarkvällen. Det blev dessutom ett årsbästa i längdhopp där Josefin slog till med 5,32. Ett resultat som räckte till en sjätteplats i den högklassiga tävlingen.

Resultat Viking Line Spelen 2018

 

I söndags den 19 augusti arrangerade Hellas tävlingen Stavhoppets dag på Sätra IP. Det var härlig stämning på Sätra med strålande sol, musik och massor utav stavhoppare. Under dagen avgjordes inte mindre än fem olika stavhoppstävlingar. Mälarhöjden hade Maja Thodenius och Moa Skagerlund på plats i en av tävlingarna. Maja hade en bra dag och seglade över 2,84. Ett resultat som räckte till en fin silverplats i klassen. Moa slutade på en sjundeplats med resultatet 2,64. Snyggt jobbat allihop!

Resultat Stavhoppets dag 2018

 

Skribent: Nyhetsredaktionen MIK Friidrott
Epost: Adressen Gömd

SocialaMedier

 

Postadress:
Mälarhöjdens IK Friidrottsförening - Friidrott
c/o Mats Lindroos, Bergsvägen 39
14171 Segeltorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: friidrott@malarhojde...

Se all info