Hoppa till sidans innehåll
Arkivbild

Valli femma i Mångkamps-DM

19 MAJ 2016 16:55
Valentina Lindfors imponerade med en femteplats när Mångkamps-DM avgjordes på Sätra IP i söndags. Valli gjorde en bra tävling men var inte helt nöjd med sin insats i paradgrenen spjut där hon inte fick tekniken att stämma för dagen. Trots detta blev det alltså en fin framskjuten placering och det var inte många poäng upp till en pallplats.
  • Skapad: 19 MAJ 2016 16:55

I söndags gick Mångkamp-DM i regn och rusk på Sätra IP. Mälarhöjdens IK hade an aktiv till start och det var vår allkonstnär Valentina Lindfors som slutade på en fin femteplats i distriktsmästerskapet. Valli hade en bra dag med var lite missnöjd med resultatet i spjut där hon inte alls nådde upp till sin normala höga nivå.

Totalt blev det 3411 poäng för Valli och med det var hon väldigt nära en pallplats. Hon slutade trea i sitt heat på 60m häck med tiden 11,48. I höjdhopp imponerade hon med en fjärdeplats efter att ha seglat över 1,30. I spjut blev det en sjätteplats och i längd likaså. I avslutande 600m gjorde Valli en fin insats och gick i mål på tiden 2:15,83. 

 

Resultat Mångkamps-DM 2016

Skribent: Fredrik Wikfeldt

SocialaMedier

 

Postadress:
Mälarhöjdens IK Friidrottsförening - Friidrott
c/o Mats Lindroos, Bergsvägen 39
14171 Segeltorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: friidrott@malarhojde...

Se all info