Hoppa till sidans innehåll

Verksamhetsberättelse


Här finner du styrelsen verksamhetsberättelse för senaste året.

Med glädje ser vi ett fortsatt stort intresse för friidrott och vår förening. MIK Friidrott har kontinuerligt växt de senaste åren och även under 2021 har vi startat flera nya grupper och tagit in nya aktiva i befintliga grupper.
Trots restriktioner har flera av våra grupper deltagit i många tävlingar. Vi kunde också arrangera vår årliga friidrottsskola på sommaren, två terminer med friidrottslek och vår nystartade stafettkarneval. Vi har under året fortsatt att utveckla vår verksamhet med bland annat utökade utbildningsmöjligheter för våra tränare, nytt arbetsmaterial kring våra riktlinjer och trygga träningar samt en plan för utökning av våra administratörstjänster. Och även om året inleddes med fortsatta restriktioner och krav på utomhusträning ställde våra ledare skickligt och snabbt om och fortsatte träningsverksamheten utomhus. På samma sätt styrde vi om styrelsemöten, föräldramöten, arbetsmöten med mera till digitala träffar när så behövdes.
Föreningens ekonomi är stabil och vi ser möjligheter till satsningar framåt.

I verksamhetsberättelsen sammarfattar vi året som gått med vår tränings- och tävlingsverksamhet, egna arrangemangen Friidrottsskolan och Friidrottsleken, styrelsens arbete, anläggningsfrågor, aktuella projekt och föreningens ekonomiska läge. 

Klicka på länken nedan för att läsa hela verksamhetsberättelsen från 2021. 

Uppdaterad: 13 MAJ 2020 09:54 Skribent: Styrelsen
E-post: Adressen Gömd

SocialaMedier

 

Postadress:
Mälarhöjdens IK Friidrottsförening - Friidrott
c/o Mats Lindroos, Gamla Södertäljevägen 136 a
14170 Segeltorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: friidrott@malarhojde...

Se all info