Hoppa till sidans innehåll

Klubbkläder


Klubbkläder

Mälarhöjdens Friidrott samarbetar med Bareko Sport och Craft avseende klubbkläder. Vår ambition är att kunna erbjuda snygga och funktionella tränings- och tävlingskläder med hög kvalitet. Utöver den tränings T-shirt som följer med medlemskapet bekostas övriga kläder och annan utrustning av den aktive själv.

Beställningar

Beställning av klubbkläder görs direkt hos Bareko Sport, antingen via vår webbshop https://www.barekohuddinge.se/klubbshop/malarhojdens-ik-friidrott/ eller i butiken i Huddinge. I butiken finns även möjlighet känna på plaggen och prova ut rätt storlek.

Adress och öppettider till Bareko Sport finns på hemsidan https://www.barekohuddinge.se/hitta-hit

Tränings- och tävlingskläder

I dagsläget erbjuds en kollektion av tränings- och tävlingskläder från Craft. Hela klubbkollektionen finns i webbshoppen. Utöver klubbkollektionen finns ett stort utbud av träningskläder och träningstillbehör såsom strumpor, väskor mm. Dessa ingår dock inte i Mälarhöjden friidrotts officiella kollektion och kan därför inte fås med MIK-logga.

Medlemströjor- och tränartröjor

En gång per år får varje medlem en T-shirts med klubbtryck, avsedda framförallt för träningsändamål. Beställningar av sådana tröjor sker centralt och distribueras av respektive administratör. Saknar ni något i sortimentet hos våra leverantörer så kontaktar ni kansliet:
This is a mailto link

 

MIK Friidrott webbshop

Uppdaterad: 01 OKT 2017 20:20 Skribent: H-P Erlingsson

SocialaMedier

 

Postadress:
Mälarhöjdens IK Friidrottsförening - Friidrott
c/o Mats Lindroos, Gamla Södertäljevägen 136 a
14170 Segeltorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: friidrott@malarhojde...

Se all info